Bilal Hancı'dan Aldatma Görüntüleri İle İlgili Açıklama! 'Görüntüler İçin Üzgünüm!'

Sosyal medyada eşi Esin Çepni'nin aldatma görüntülerini yayınlamasıyla gündem olan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada eşi Esin Çepni'nin aldatma görüntülerini yayınlamasıyla gündem olan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde aldatma görüntüleriyle gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

bilal hanci dan aldatma goruntuleri ile ilgili aciklama

 

'Görüntüler için üzgünüm!' 

 

Bilal Hancı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

"Merhabalar yaşanan olaylardan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bir süredir boşanma sürecindeydik. Bir süredir boşanma sürecindeydik ve 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü.  Hakim boşanma kararı verdi. Ancak usulen henüz karar kesinleşmemişti. Paylaşılan görüntüler bu tarihden sonra bir gece mekanında alkolün etkisiyle yaptım. Boşanmaz sebebimiz hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi. Öncelikle Esin'den, Esin'in ailesinden, arkadaşlarımdan ve siz değerli Türk halkından çok özür dilerim."