Masterchef'te Metin Yavuz'un Elenmesine Burak Kaya'dan Yorum Geldi!

Masterchef 2023 All Star'da Metin Yavuz yarışmaya ilginç bir şekilde veda ederken, geçtiğimiz sene aynı kadroda yarıştığı Burak Kaya Yavuz'un elenmesi ile ilgili düşüncelerini paylaştı. 

 

Masterchef 2023 All Star'da Metin Yavuz yarışmaya ilginç bir şekilde veda ederken, geçtiğimiz sene aynı kadroda yarıştığı Burak Kaya Yavuz'un elenmesi ile ilgili düşüncelerini paylaştı. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; 'Masterchef Türkiye'nin son şampiyonu Metin Yavuz, 29 Ekim akşamı sürpriz şekilde All Star'a veda ederek, sevenlerine ve MasterChef izleyicilerine büyük şaşkınlık yaşattı. Bilerek elendiği konuşulan Metin, Instagram hesabından 'veda' açıklaması yaptı. Şampiyonun açıklaması gündem olurken, Masterchef'in eski yarışmacılarından Burak Kaya'dan da yorum geldi. MasterChef All Star'da kıran kırana mücadele devam ediyor. Eleme potasında yer alan Esra Tokelli, Barbaros Yoloğlu, Batuhan Bayır, Cemre Uyanık, Metin Yavuz, Tahsin Küçük ve Tanya Kilitkayalı, geçtiğimiz pazar akşamı karşı karşıya geldi.

 

Yarışmacılar, eleme gecesinde ilk olarak Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir çalışma yaptı. Tabakları karışan Metin ve Tanya son tura kaldı. İkinci turda ise Mehmet Şef'in 'denizden kelebek etkisi' isimli tabağını en iyi yapan Batuhan oldu. Batuhan'dan sonra en iyi tabağı Barbaros yaptı. Son ikiye Metin ve Tanya kaldı. Yarışmaya kendi isteğiyle veda ettiği ortaya çıkan Metin'den, olaylı elemenin ardından dikkat çeken bir açıklama geldi. MasterChef 2022 şampiyonunun Instagram gönderisi 60 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

 

"ONURLU BİR NESLİN TORUNUYUM" 

 

Instagram hesabından paylaşım yapan Metin Yavuz, "Çok sevdiğim MasterChef ekibine veda ettim. MasterChef ailesinin bir üyesi olmak benim için gurur verici, sevgiler. Ben onurlu bir neslin torunuyum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı. MasterChef'in eski yarışmacılarından Burak Kaya bu paylaşıma kayıtsız kalamadı. Kaya, "Uyuyamadım!! Üzüldüm ve kızdım sana!! Sen şampiyon olacaktın! Adamlığın şampiyonu oldun" yorumunu yazdı.