Bilge Çavuş Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Bilge Çavuş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü girişimci ve sosyal medya fenomeni Bilge Çavuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Bilge Çavuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Bilge Çavuş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü girişimci ve sosyal medya fenomeni Bilge Çavuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü girişimci ve sosyal medya fenomeni Bilge Çavuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Bilge Çavuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

bilge cavus kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Bilge Çavuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Bilge Çavuş kimdir? Bilge Çavuş lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde ve MBA (işletme yüksek lisansı) eğitimini Harvard Üniversitesi'nde tamamladı. Unilever, McKinsey & Company gibi şirketlerde kurumsal hayatı deneyimledikten sonra spor giyim tutkusu onu bu alanda girişimci olmaya yönlendirdi. Bilge, aynı zamanda eğitim ve kariyer deneyimlerini Youtube kanalında merak edenlerle paylaşıyor. Hayatı boyunca voleybol, koşu, pilates gibi sporun çeşitli dallarıyla uğraşan ve spor giyimlerinde yaşadığı hayal kırıklığı sonrası "Athleisure" olarak adlandırılan spor kıyafetlerin Amerika’da okurken sadece spor salonlarını değil, sınıfları, havalanlarını, kafeleri, aklınıza gelen her yeri ele geçirdiğini farketti. Türkiye’deki seçeneklere göre daha kaliteli ve şık olduklarını farkeden Çavuş bu alanda çalışmaya karar verdi. Bunun üzerine Birdiejay isimli Athleisure giyim markasını kuran ünlü girişimci ve sosyal medya fenomeni bu marka ile kısa sürede başarıya ulaştı. Bu yazı hazırlanırken Bilge Çavuş’un Instagram sayfasında 97.7K takipçisi bulunmaktadır.