Bircan Bali'den Şok İddia! Bir Oyuncu Bileklerini Keserek İntihar Etmek İstedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü magazin yorumcusu Bircan Bali, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir oyuncunun bileklerini keserek intihar etmeye çalıştığını iddia ederken, ismini programda açıklayacağını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü magazin yorumcusu Bircan Bali, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir oyuncunun bileklerini keserek intihar etmeye çalıştığını iddia ederken, ismini programda açıklayacağını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü magazin yorumcusu Bircan Bali, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir oyuncunun bileklerini keserek intihar etmeye çalıştığını iddia ederken, ismini programda açıklayacağını söyledi. 

 

İsmini programda açıklayacağım!

 

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının sunucularından biri olan Bircan Bali, sosyal medya hesabından beklenmedik bir iddia ortaya attı. Sunucu, ünlü bir kadın oyuncunun intihara teşebbüs ettiğini söyledi. Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında canlı yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın sunucularından olan Bircan Bali, şok iddialarda bulundu. Sunucunun söylemlerine göre geçtiğimiz akşam çok ünlü bir kadın oyuncu, intihar etti. Bircan Bali'nin söylemlerine göre çok ünlü bir kadın oyuncu bileklerini kesip, ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Sunucunun takipçileri, ünlü oyuncunun kim olduğuna dair araştırma yapıyor.

 

Bircan Bali, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Maalesef üzücü bir magazin haberi vermek için siyah fondayım! Çok ünlü bir kadın oyuncu dün gece intihara teşebbüs edip, bilelerini kesti ve aynı zamanda da ilaç içti. Şu an hala hastanede, çok şükür ölmedi. Nedenini araştırıyorum. İsmi, programımda açıklayacağım!"

 

bircan bali bir kadin oyuncunun bileklerini keserek intihara tesebbus ettigini iddia etti