Bircan Bali Zor Günler Geçiriyor!

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucularından olan Bircan Bali, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda hamileliğiyle ilgili problemleri olduğunu belirtirken, hayranlarından kendisi için dua etmelerini rica etti. 

 

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucularından olan Bircan Bali, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda hamileliğiyle ilgili problemleri olduğunu belirtirken, hayranlarından kendisi için dua etmelerini rica etti. Geçtiğimiz yıl avukat Ömer Gezen ile hayatını birleştiren ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir açıklama yapmış ve hamile olduğu müjdesini takipçileriyle paylaşmıştı. 

 

Ancak bu mutluluğuna gölge düşen ünlü sunucu sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımında hamileliğinde problem olduğunu belirtti. Geçtiğimiz günlerde eşini takipten çıkaran ve profilindeki Gezen soy ismini silen ünlü sunucu ultrason çekiminden ağladığı bir fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafta "Biz çok güçlüyüz, anne evlat dağları aşarız. Dua edin tansiyonum yükselsin tek ricam bu dua.. Allah büyük" ifadelerini kullanan ünlü sunucu ardından paylaştığı fotoğrafta ise "Tansiyon 2, anne kucağı 100! Çok zor bir hamilelikmiş bu sizden ricam bol dua.. Allah büyük" ifadelerini kullandı. 

 

İşte Bircan Bali'nin o paylaşımları;