Birce Akalay'dan Çok Sinirlendi Haberine Tepki!

Babil dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan güzel oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından magazin muhabirlerinin market alışverişiyle ilgili yaptıkları yanlış ve eksik haber yüzünden küplere binerken tepkisinin neden olduğunu anlattı. 

 

Babil dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan güzel oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından magazin muhabirlerinin market alışverişiyle ilgili yaptıkları yanlış ve eksik haber yüzünden küplere binerken tepkisinin neden olduğunu anlattı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından magazin muhabirlerinin market alışverişiyle ilgili yaptıkları yanlış ve eksik haber yüzünden küplere binerken tepkisinin neden olduğunu anlattı. 

 

Sırf maskesiz eldivensiz parmakla gösterelim haber olsun diye bu yaptığın haber güzel mi oldu? 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Hiçbir magazin muhabirine bugüne kadar sinirlensem de kabalık etmedim. Bugün haftalardır hepimiz Evde Kal derken tüm kurallara uyarak çıktığım bir market alışverişi sonrasında yaşadıklarımı haber niteliği taşısın diye çarpıtmış magazin editörü ve muhabir dostlarımı düzeltiyorum. Gündem bu kadar önemliyken bunu yazmaktan dolayı son derece rahatsızım fakat yanlış bir algının oluşmasını istemiyorum. Tüm karantina kurallarına harfiyen uyarak market alışverişimi yaptım. Fakat sizler sokakta olmanıza rağmen 1 kişi hariç korunmuyordunuz. Beni karantina günlerinde Harbiye'den Baltalimanı'na kadar takip ettiniz. Bu takip evime kadar sürer mi diye evime gidemedim. Haliyle biraz sinirlenmem normal değil mi? Sosyal mesafe kurallarını çiğnemek koşuluyla sizleri kırmamak için camı açtım konuştuk. Sizlere stresimizin ortak olduğunu sizi hiçbir zaman kırmak istemediğimi ve bu durumun sizler için de tehlikeli ve anlamsız olduğunu söyledim. Kameramız bozulmuş çekemedik dediniz, buyrun tamam dedim. Sizin yolun ortasında trafik kurallarını hiçe sayarak konuştum. 

 

Eh güzel kardeşim. Sırf maskesiz eldivensiz parmakla gösterelim haber olsun diye bu yaptığın yalan ya da eksik haber güzel mi oldu? Biz herkese örnek olmaya gayret ederken. Neyse işin özü bu. Sizleri meşgul ettim özürler" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu tepkisini dile getirdi. 

 

İşte o açıklama;