Gökhan Özoğuz'dan Kedisi Pamuk İçin Espirili Corona Virüsü Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Athena grubunun ünlü solisti Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü için kedisi Pamuk üzerinden espirili bir paylaşımda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Athena grubunun ünlü solisti Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü için kedisi Pamuk üzerinden espirili bir paylaşımda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü için kedisi Pamuk üzerinden espirili bir paylaşımda bulundu.

 

Evde çığlık çığlığa oturuyoruz! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Biz de işte öyle çığlık çığlığa oturuyoruz. Kim beddua ettiyse artık ! Sen 1 asır bekle, kedilerin coşkulu aralığına denk gel Korona? Bak uğraşsan denk getiremezsin. Pamuk tamam geçti evladım" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;