Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol'un Omzunu Öptüğü Anlarla İlgili Yeni Açıklama!

Netflix'te yayınlanan 'Kuş Uçuşu' dizisindeki performansıyla konuşulan ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken yaptığı İbrahim Çelikkol açıklamasıyla beğeni topladı. 

 

Netflix'te yayınlanan 'Kuş Uçuşu' dizisindeki performansıyla konuşulan ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken yaptığı İbrahim Çelikkol açıklamasıyla beğeni topladı. 

 

Posta'dan Kamil Sümer'in haberine göre; Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog dikkat çekmişti. Akalay, gündem olan görüntüler üzerine yeni bir açıklama yaptı. Mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, "Güzel bir kurtarma operasyonu oldu, ben de endişe ve heyecanla takip ettim. Çok şükür kedimiz gayet sağlıklı bir şekilde kurtarıldı. Benim de 4 tane kedim ve 1 tane köpeğim var. Yakın zamanda kedi evleri aldım. Evimin yakınına ve bahçeme koyuyorum. Havalar soğuyor. İlgilenmek lazım" dedi. Sözlerine devam eden oyuncu "Dinleniyorum artık, ailem, arkadaşım akrabam kim varsa hepsiyle rahat rahat görüşebiliyorum artık" açıklamasını yaptı.

 

'Benim yolum sevgi!'

 

Muhabirlerin "TV sektöründe kimseye güvenememe durumu var. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? Kimseye güvenememe durumunu yaşıyor musunuz?" sorusuna Akalay "Hayatın her yerinde böyle, bizim sektöre özel bir şey değil ama ben çok rastlamadım. Benim dünyamda başıma böyle bir şey gelmedi ama kişi kendi bilir herkesi, benim yolum sevgi. Gerçi bazen coşup coşup evde kendime kızıyorum ama dediğim gibi kimseye o gözle bakamıyorum ve direniyorum" diyerek cevap verdi.

 

'Bizimkisi kardeşlik!'

 

Geçtiğimiz günlerde 'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde bir araya gelen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog dikkat çekmiş, Akalay'ın 'O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak çok bulunmuyor' sözleri karşısında utanan Çelikkol, partnerini omzundan öperek teşekkür etmişti. Birce Akalay, basın mensuplarının çok konuşulan görüntüleri hatırlatması üzerine, "Ne garip ya, bizim doğalımız o. Siz arkadaşınıza temas etmez misiniz? Bizimki kardeşlik" karşılığını verdi.



Etiketler: