Birce Akalay Sadettin Saran İddialarını Dikkat Çeken Sözlerle Reddetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Asmalımescit'te görüntülenirken Sadettin Saran iddiaları için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Asmalımescit'te görüntülenirken Sadettin Saran iddiaları için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Asmalımescit'te görüntülenirken Sadettin Saran iddiaları için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

birce akalay sadettin saran iddialarina boyle reddetti

 

“Bir İmkansızı Konuşuyoruz Arkadaşlar”

 

Adı Sadettin Saran ile adı aşk dedikodularına karışan Birce Akalay önceki gece set dönüşü Asmalımescit’de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden güzel oyuncu, “ Sizlerin neyi merak ettiğinizi ve ne sormak istediğinizi biliyorum. Siz de biliyorsunuzki ben sokak da röportaj yapmıyorum. Fakat sizi kırmayacam. Bu konuyla alakalı daha öncede konuştum yine söylüyorum. Arkadaşlar imkansız bir şeyden bahsediyoruz. Biz sadece o insanla arkadaş ortamında aynı yerde bulunduk. Böyle bir şey olabilir mi? Dilara Karabay benim çok yakın arkadaşım biz imkansızı konuşuyoruz. Bu konu artık lütfen kapansın '' dedi. Birce hanım Kazdağları’na tatile gittiğinizde çok konuşuldu bunun için ne söylersiniz '' Daha öncede söylediğimi düşünüyorum. Bu tarz haberlerin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Ortak arkadaşlarımız olabilir. Bu birşey demek değil. bunu daha fazla büyütmek iki taraf içinde büyük sıkıntı. Bu açıklamanında yeterli olduğunu düşünüyorum. Özel hayatda konuşmuyorum bu açıklamada yeterli sanırım '' dedi

.