Bizim Evde Sezen Dinlemek Yasak!

Başka şarkıcıların seslendirdiği eserlerinin orjinal kayıtlarından oluşan yeni albümü Demo 2'yi yakında yayınlayacağı açıklanan ünlü sanatçı Sezen Aksu, "Bizim evde Sezen dinlemek yasaktır" dedi. 

 

Başka şarkıcıların seslendirdiği eserlerinin orjinal kayıtlarından oluşan yeni albümü Demo 2'yi yakında yayınlayacağı açıklanan ünlü sanatçı Sezen Aksu, "Bizim evde Sezen dinlemek yasaktır" dedi. Son dönemde evinde sıpa beslediği iddia edilen ünlü sanatçı Sezen Aksu, yaptığı açıklamada "Bizim evde Sezen dinlemek yasak" dedi. 

 

Bir dönem Işın Karaca'nın seslendirdiği "Yetinmeyi Bilir Misin" şarkısını da Demo 2 albümüyle beraber sevenlerinin beğenisine sunmaya hazırlanan ünlü sanatçı "Bizim evde Sezen Aksu dinlemek yasaktır. Tahmin edeceğiniz üzere, doğduğum günden beri o kadınla beraber olup, sesine maruz kaldığımdan, evde uyulması zorunlu bir kuraldır bu... Beni en çok şaşırtan şey kendime Yetinmeyi bilir misin? sorusunun yöneltilmesi oldu. ‘Acaba bilemedim mi?’ diye didikledim kendimi” ifadelerini kullandı. 



Etiketler: