Bölgesel Zayıflama Nedir? Nasıl Yapılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de vücuttur. Güzelliğe önem veren kadınlarda bölgesel zayıflama yapıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği bölgesel zayıflama sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Nasıl yapılır? İşte cevabı haberimizde...

 

Bölgesel zayıflama, vücutta, yağ tabakası ve kilonun yoğunlaştığı bir bölge hedeflenerek, teknolojik cihazlar ile uygulanan zayıflama yöntemidir.

 

Bölgesel zayıflama kalıcı mı?

 

İşlem sonrasında herhangi bir bakım gerektirmez, sonuçlar uzun sürelidir ve yağ hücreleri kalıcı olarak yok edilir. Kalça, karın, bel gibi diyet veya egzersiz ile kurtulamadığınız, oturmuş yağların atılmasında başarılı sonuçlar verir.

 

Bölgesel zayıflama hangi bölgeleri zayıflatır?

 

Bölgesel zayıflama sadece kişinin belli bölgelerinde bulunan yağların yakımının yapılmasıdır. Bu genellikle basen bölgesi, bel ve bel çevresi, kollar ve popo kısmı olmaktadır. Hastalar uzun zamandır veremediği fazlalıklarını bu yöntemler ile yok ediyor ve inatçı olan o yağlardan da kurtulmuş oluyorlar.

 

Bölgesel incelme kaç seans sürer? 

 

Bölgesel incelme 18 seans, 6 hafta, haftada 3 gün şeklinde programlanmıştır. Toplamda 1,5 ay gibi bir zaman dilimi ayrılarak işlem sonucunda 2-5 beden arası incelme gözlemlenir.

 

Bölgesel zayıflama tehlikeli mi?

 

Zayıflamaya yönelik bir müdahale değildir. bölgesel olarak dolgunluk azaltmada kullanılan bir yöntemdir. vücudun çok fazla bölgesinden ve çok fazla miktarda yağ alınırsa şiddetli travma, deri yaralanması, deride torbalanma gibi sonuçlar oluşabilir.

 

Bölgesel incelme acıtır mı?

 

Uygulama yapılacak alandaki deriye jel sürüldükten sonra cihazın uygulama başlığı o alanda gezdirilmektedir. İşlem tamamen ağrısızdır. Seans süresince kulağınıza ıslık ya da çınlama gibi bir ses gelecek olup, tamamen zararsızdır. Seans sonrası idrarda koyulaşma gözlenebilir.

 

Bölgesel zayıflama kimlere yapılmaz?

 

Hamilelerde, kalp pili kullananlarda ve ciddi kalp sorunu olanlarda bölgesel incelme uygulamaları yapılamamaktadır. Bunlara ek olarak uygulama yapılacak olan bölgede metal protez olanlar da bu uygulamadan yararlanamamaktadır.

 

Bölgesel zayıflama nasıl yapılır?

 

Bölgesel zayıflama soğuk lipoliz cihazı ile uygulanmaktadır. En çok adı duyulan bu cihaz ile seçili bölgeye masaj yapılır. Bölgedeki kan dolaşımı bir süre azaltılır ve yağ dokularını soğutur. Yağ dokularına uygulanan bu yöntem ile pek çok kişi bacak ve göbek bölgesinden zayıflamıştır.

 

 


Etiketler: