Boran Kuzum Aslıhan Gürbüz'e Moral Öpücüğü Verdi! Sosyal Medyada Yorumlar Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Boran Kuzum'un kendisini öptüğü pozu paylaşırken, Boran Kuzum'un takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Boran Kuzum'un kendisini öptüğü pozu paylaşırken, Boran Kuzum'un takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Boran Kuzum'un kendisini öptüğü pozu paylaşırken, Boran Kuzum'un takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. 

 

boran kuzum dan aslihan gurbuz e moral opucugu gundem oldu

 

Bizim de moralimiz bozuk!

 

Ünlü oyuncu Boran Kuzum, ev sahipliğini üstlendiği bir etkinlikte sevdikleriyle keyifli anlar geçirdi. Sevilen oyuncunun, Aslıhan Gürbüz'ü öptüğü anlar ise 'moral öpücüğü' olarak nitelendirilince, Kuzum'un hayranları sıraya girdi. Ünlü oyuncu Boran Kuzum, ev sahipliğini üstlendiği bir etkinlikte sevdikleriyle keyifli anlar geçirdi. Sevilen oyuncunun, Aslıhan Gürbüz'ü öptüğü anlar ise 'moral öpücüğü' olarak nitelendirilince, Kuzum'un hayranları sıraya girdi. .

 

Kendine has bir tarza sahip olan oyuncu Boran Kuzum, Muhteşem YüzyılVatanım SensinSaygı gibi dizilerle hayran kitlesini her geçen gün daha da artırdı. Instagram hesabında 1 milyonu aşkın takipçisi olan Boran Kuzum, son olarak Cunda Adası'nda ev sahipliği yaptığı bir etkinlikten kareler paylaştı. Demet Evgar, Aslıhan Gürbüz, Furkan Dinç ve Özge Gürel gibi isimlerin bir araya geldiği etkinliği "Dostluğa, anılara, güzel günlere" notunu düşerek paylaşan Boran Kuzum sosyal medyayı salladı. Aslıhan Gürbüz'ü öptüğü pozunu Instagram hesabından paylaşan Kuzum'un bu fotoğrafını '2. Sayfa', "Sevgilisi İsmail Hacıoğlu'ndan kısa bir süre önce ayrılan Aslıhan Gürbüz'e katıldığı davette Boran Kuzum'dan moral öpücüğü" diyerek paylaştı. Bu paylaşımın ardından Kuzum'un hayranları sıraya girdi ve pek çoğu, 'Bizim de moralimiz bozuk Kuzum' yorumunu yaptılar.