Borsa'nın Sert Düşüşü Gülben Ergen'i Üzdü! Dikkat Çeken Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son dönemde kazancını Borsa'ya yatırmasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, gün içinde sert bir düşüş yaşayan (25 Ocak 2023) borsa için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son dönemde kazancını Borsa'ya yatırmasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, gün içinde sert bir düşüş yaşayan (25 Ocak 2023) borsa için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, gün içinde sert bir düşüş yaşayan borsa için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Telefonu elimize almamamız gereken bir gün!

 

Borsa İstanbul'da işlem gören BIST 100 endeksinin yaklaşık yüzde 4'lük kaybı sonra üzüntü yaşayan ve yatırımları zarar gören ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Telefonu elimize almamamız gereken bir gün" ifadelerini kullanan Ergen sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gulben ergen sert dusen borsa sonrasi uzuntulerini paylasti