Britney Spears Ve Madonna'dan 19 Yıl Sonra Aynı Poz! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

2003 MTV müzik ödüllerine damga vuran Britney Spears ile Madonna'nın öpüşme pozu, yaklaşık 19 yıl sonra Britney Spears'ın düğününde tekrarlanırken, Madonna'nın Instagram sayfasından yaptığı öpüşme pozlu paylaşım dünya magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

2003 MTV müzik ödüllerine damga vuran Britney Spears ile Madonna'nın öpüşme pozu, yaklaşık 19 yıl sonra Britney Spears'ın düğününde tekrarlanırken, Madonna'nın Instagram sayfasından yaptığı öpüşme pozlu paylaşım dünya magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Britney Spears, düğününde 2003 MTV müzik ödüllerine damga vuran Madonna ile öpüşme pozunu tekrarlarken, Madonna'nın Instagram sayfasından yaptığı öpüşme pozlu paylaşım dünya magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Önceki gün evlenen Britney Spears ve Sam Asghari'nin düğününe Madonna'nın hamlesi damga vurdu. Madonna ve Britney Spears, 2003 MTV Video Müzik Ödülleri'ndeki unutulmaz öpüşmelerini yeniden canlandırarak poz verdi. 40 yaşındaki şarkıcı Britney Spears ile 28 yaşındaki oyuncu ve fitness eğitmeni Sam Asghari, yakın çevrelerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir törenle dünyaevine girdi. Şarkıcının Los Angeles'te düzenlenen düğününe, ünlü isimler de akın etti.

 

19 YIL SONRA YENİDEN

 

Geçtiğimiz ay bebeklerini kaybettiklerini açıklayan ve ardından, "O hazır olduğunda gelecek." diyen çift, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Düğüne katılan Madonna ise 2003 MTV Video Müzik Ödülleri'ndeki ikonik öpüşme sahnesini yeniden canlandırdı. Madonna, Spears ile öpüşme pozunu da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Madonna'nın "Britney çok mutlu ve aşık görünüyorsun. Sana ve Sam'e en iyisini diliyorum. Dün gece eğlenceliydi" notuyla yaptığı paylaşım kısa sürede 845 bin beğeni aldı.

 

İşte o paylaşım; 

 

britney spears madonna opusme pozlarini 19 yil sonra tekrarladilar