Buğçe Kondakçı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da yayınladığı sağlıklı yaşam videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ardından Exxen platformunda sağlıklı yemek tarifleri programları yaparak ünlenen ünlü sosyal medya fenomeni Buğçe Kondakçı ile ilgili bilgiler zaman zaman sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Buğçe Kondakçı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı yaşam videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ardından Exxen platformunda sağlıklı yemek tarifleri programları yaparak ünlenen ünlü sosyal medya fenomeni Buğçe Kondakçı ile ilgili bilgiler zaman zaman sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buğçe Kondakçı ile ilgili bilgiler zaman zaman sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Buğçe Kondakçı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

unlu sosyal medya fenomeni bugce kondakci kimdir

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Buğçe Kondakçı kimdir?

 

Hali hazırda Buğçe Kondakçı instagram üzerinde 100 bin takipçiye sahip. Youtube üzerinde ise 175 bini aşkın abonesi bulunmaktadır. Giderek büyüyen kanallarında içerik üretmeye devam etmektedir. Kondakçı, 22 Ağustos 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslan burcu olan Kondakçı’nın yükseleni ise akrep. Buğçe Kondakçı boyu ise 1.64 cm, kilosu 51-53 arasında değişim gösterebilmektedir. Ünlü sosyal medya fenomeninin bel ölçüsü ise 61. İlk ve orta okulun ardından Acarkent Doğa kolejinde lise eğitimini tamamlamıştır. Buğçe Kondakçı, yurt dışında tahsiline devam etmek istiyordu. Ancak annesinin Buğçe’den Buğçe’nin İstanbul’dan kopamamasının ardından Bilgi Üniversitesi Ekonomi ve İşletme Bölümü’ne girdi. İngilizcesi ileri seviyede olan Kondakçı, zaman zaman çeşitli kurumlardan iş teklifi alsa da son olarak influencerlıkta karar kılmıştır. En başlarda yalnızca hobi olarak kullanmıştır. Fakat youtube kanalını şimdilerde bir iş modeline çevirmiştir. Dolayısıyla genç fenomen, bu yoldan ilerlemek istemektedir.