Bugün Yayınlanacak Survivor'da Kim Elenecek? Diman Arcana Çok Ağlayacağız Dedi!

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor'da bu akşam bir final adayının eleneceğinden bahsederken, bu şok ile birlikte gözyaşlarımıza hakim olamayacağımızı belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor'da bu akşam bir final adayının eleneceğinden bahsederken, bu şok ile birlikte gözyaşlarımıza hakim olamayacağımızı belirtti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor'da bu akşam bir final adayının eleneceğinden bahsederken, bu şok ile birlikte gözyaşlarımıza hakim olamayacağımızı belirtti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Survivor'da bu akşam yayınlanacak BOMBA Konsey sonucunda hislerime göre son günlerce çok iddia edildiği gibi Babuş Ardahan, Sercan yabut Berkan asla elenmez! Bu üçlü için Survivor macerası devam ediyor. 16.27'de devam" ifadelerini kullanırken, son günlerde çok sık elenecekler listesinde isimleri geçen adayların elenmediğini belirtti. 

 

Detaylar gelecek..