Buket Aydın'ın Ebrar Karakurt Yorumu Sosyal Medyada Tepki Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Buket Aydın X platformundan yaptığı Ebrar Karakurt paylaşımıyla sosyal medyada tepki çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Buket Aydın X platformundan yaptığı Ebrar Karakurt paylaşımıyla sosyal medyada tepki çekti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Buket Aydın X platformundan yaptığı Ebrar Karakurt paylaşımıyla sosyal medyada tepki çekti.

 

buket aydin in ebrar karakurt paylasimi tepki cekti

 

Yeşim Salkım ve Seren Serengil tepki gösterdi! 

 

X platformundan yaptığı paylaşımda Ebrar Karakurt için "Şu Ebrar Karakurt muhabbetinden ben çok sıkıldım. Siz sıkılmadınız mı? Kesin olan bir şey var çok iyi bir oyuncu. Ama her galibiyetten sonra kişisel laf sokma olayına girmemesi gerek. Yaşı daha küçük anlıyorum; üzerine gelindikçe cevap verme ihtiyacı hissediyor. Ama çok düşünmeden ve nereye gideceğini anlamadan sergilediği davranışlarla tepkileri arttırmanın ötesine geçemiyor." ifadelerini kullanan Buket Aydın için Seren Serengil "Ebrarinkiler evli değil. İş almak için yatak odalarından geçmiyor" ifadelerini kullanırken Yeşim Salkım ise "Buket kapa çeneni artık çok ve boş konuşuyorsun haydi herkes hesap kitap yapıp konuşacak diye bir kaide yok yeter yaşıtlarınla herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi ??! En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil" ifadelerini kullanarak paylaşıma tepki gösterdiler.