Buket Aydın'ın Sütyensiz Hırka Giyerek Verdiği Poz Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker ve sunucu Buket Aydın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sütyensiz hırka paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker ve sunucu Buket Aydın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sütyensiz hırka paylaşımıyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü spiker ve sunucu Buket Aydın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sütyensiz hırka paylaşımıyla gündem oldu.

 

buket aydin in sutyensiz hirkali paylasimi olay oldu 1

 

Kendini sansürledi! 

 

buket aydin in sutyensiz hirkali paylasimi olay oldu 2

 

Sütyensiz hırka giyme modası devam ederken bu akıma Buket Aydın da katıldı. Ancak Aydın fotoğrafı paylaşırken dekoltesine kalp ile sansür yaptı. Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla gündemde sık sık yer alan Buket Aydın ayrılıktan sonra iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor.

 

buket aydin in sutyensiz hirkali paylasimi olay oldu 3

 

Son olarak Demet Özdemir ve Hazal Filiz Küçükköse gibi Türk ünlülerin de giydiği, dünyada sıklıkla tercih edilen tek düğmeli hırkayı giyen Buket Aydın sosyal medyayı salladı. Sütyensiz tercih edilen hırkayı doğum günü için giyen Buket Aydın sosyal medyada pozunu paylaşırken ise göğüs kısmına emojiyle sansür uyguladı.

 

buket aydin in sutyensiz hirkali paylasimi olay oldu 4