Burak Deniz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Burak Deniz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Burak Deniz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Burak Deniz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Deniz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Burak Deniz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

burak deniz kimdir nerelidir sevgilisi var mi 1

 

Burak Deniz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

17 Şubat 1991 yılında İstanbul'da doğan yetenekli oyuncu Burak Deniz, İzmit'te büyüdü ve öğrenim gördü. İzmit 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun ardından Gazi Lisesi'ni bitirdi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi okudu. Burak Deniz, 20 Ekim 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Anne ve babası Burak Deniz küçükken boşanmıştır. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayan oyuncu 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizi ile oyunculuğa adım atmıştır. 2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandıran oyuncu, aynı dizide Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer ve Settar Tanrıöğen ile birlikte aynı kadroda yer almıştır. 2013 – 2014 yılında “Kaçak” dizisinde yer alan Burak Deniz, bu diziyle büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştır. 2016 yılında “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde bu kez kamera karşısına Hande Erçek ile birlikte geçmiştir. Aynı dizide yer aldığı oyuncu Büşra Develi ile bir dönem birliktelik yaşayan Burak Deniz, yakın zamanda sevgilisi Büşra Develi ile yollarını ayırdı.

 

burak deniz kimdir nerelidir sevgilisi var mi 2

 

Burak Deniz 1991 senesinde İstanbul’da hayata merhaba demiş. Annesi ile babası o daha çok küçük yaşlardayken evliliklerini bitirmişler. İzmit’te büyüdü. İzmit 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun ardından Gazi Lisesi’ni bitirdi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Sanat Tarihi okudu. Henüz lise yıllarındayken gittiği oyunculuk atölyesinde İstanbul’daki bir cast direktörü Gökçe Doruk Erten tarafından keşfedilmesiyle oyunculuk kapıları açılmış oldu. Çeşitli dizilerle beraber kendini göstermiş ve son yıllarda sıkça dizilerde rol almıştır. Burak Deniz’in boyu 1,82 cm’dir. 2011’de başarılı bir dizi olan Kolej Günlüğü dizisine seçilmiş ve bu dizide rol alarak ilk oyunculuk tecrübesinide yaşamıştır. Bu dizinin ardından Sultan dizisi rol almış olduğu bir başka dizi olmuştur.

 

Son 4-5 senedir hayatında rol almış olduğu dizilerle beraber büyük bir ilerleme kaydeden oyuncu artık herkesin çok rahat tanımış olduğu başarılı bir oyuncu olarak gündemde kendini buluyor. Özelliklerine bakacak olursak kendi ağzından söylediğine göre oyuncu hayvanları çok seven, oldukça duyarlı ve kendine güvenen etkileyici bir isim. Bazı diziler kişilerin hayatlarını çok değiştirebiliyor. Özellikle “Tatlı Küçük Yalancılar” ile beraber “Kaçak” dizileri oyuncunun bu kadar ilerlemesinde en önemli paya sahip diziler arasında gösterilmektedir. Oyuncu bu iki dizide de çok iyi oynamıştır. Başarılı oyuncu Burak Deniz, “GQ Men of the Year 2017 – Yılın Yükselen Oyuncusu” ödülünü de almıştır.

 

burak deniz kimdir nerelidir sevgilisi var mi 3

 

Burak Deniz kimdirBurak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Annşlar. Üniversitede sanat tarihi okudu. Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı‘nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizide Onur karakterini canlandırırken, Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı. 2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül YeşilçayŞahin IrmakNur SürerSettar Tanrıöğen ile oynadı. 2013 – 2014 yılları arasında “Kaçak” dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan UygunBerk HakmanBegüm BirgörenYağmur Tanrısevsinİnanç KonukçuHasan Küçükçetin ile beraber rol almıştır. 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizide Bensu SoralŞükrü ÖzyıldızBüşra Develi, Burak Deniz, Melisa ŞenolsunBeste KökdemirDilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar. Burak Deniz son dönemde manken Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündemdedir.



Etiketler: