Burak Özçivit'in Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Özçivit ikinci kez baba olmaya hazırlanırken, geçtiğimiz gün sosyal medya sayfasından eşi Fahriye Evcen ile yaptığı paylaşımdaki son hali gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Özçivit ikinci kez baba olmaya hazırlanırken, geçtiğimiz gün sosyal medya sayfasından eşi Fahriye Evcen ile yaptığı paylaşımdaki son hali gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Özçivit ikinci kez baba olmaya hazırlanırken, geçtiğimiz gün sosyal medya sayfasından eşi Fahriye Evcen ile yaptığı paylaşımdaki son hali gündem oldu. 

 

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, saçlarıyla görenleri şoke etti. Kabarmış ve elektriklenmiş saçları ile poz veren oyuncuya yorum yağdı. İkinci çocuğuna hamile olan Fahriye Evcen ile oyuncu eşi Burak Özçivit, yeni paylaşımları ile sosyal medyayı adeta salladı.

 

Özçivit’in kendi Instagram sayfasından beğeniye sunduğu iki fotoğraf, takipçilerini çok şaşırttı…

 

Diken diken olan saçları beğenilmedi

 

Birbirlerine olan uyumları ile dikkat çeken çift, bu kez tamamen doğal bir poz vermek istedi ancak pek de olmadı. Fotoğrafta havalı gözükmek isteyen çiftten Burak Özçivit’in saçları, beğenilmedi.

 

İşte o paylaşım;

 

burak ozcivit in son hali begenilmedi