Burak Özçivit Sosyal Mesafeye Olabildiğince Dikkat Ediyoruz Dedi!

Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Osman Bey karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile AVM'de görüntülenirken olabildiğince sosyal mesafeye dikkat ediyoruz dedi. 

 

Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Osman Bey karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile AVM'de görüntülenirken olabildiğince sosyal mesafeye dikkat ediyoruz dedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile AVM'de görüntülenirken olabildiğince sosyal mesafeye dikkat ediyoruz dedi. 

 

Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen Özçivit ile birlikte önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde geldikleri AVM’de oğulları Karan Özçivit için alışveriş yapan ikili, ayak üstü gazetecilerin sorularını şöyle yanıtladı. "Her geçen gün biraz daha büyüyor. Giysileri artık küçük gelmeye başladı, bizde kısa bir alışveriş yapalım istedik. Herşey gayet yolunda güzel gidiyor. Bu süreçte olabildiğince evde kalıp sosyal mesafeye titizlikle dikkat ediyoruz." açıklamasında bulundular.