Burçin Terzioğlu Ekranlara Ne Zaman Dönüyor? İşte Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisi Umut Duygu ile Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisi Umut Duygu ile Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. Son dönemde rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisi Umut Duygu ile Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. 

 

burcin terzioglu ekranlara ne zaman donuyor

 

Burçin Terzioğlu, önceki gün Bebek’te sevgilisi Umut Duygu ile yürüyüş yaparken görüntülendi… Gazetecilerin, ‘Sizi ekranlarda görmeyi özledik. Var mı yeni bir proje?’ sorusuna Terzioğlu, ”Şu anda netleşen bir şey yok. Ama görüşmelerim devam ediyor. Televizyonda olabilir. Dijitalde olabilir.” dedi. Terzioğlu, ilişki sorularına ise ‘İlişki konuşmuyoruz’ diyerek yanıt verdi.

 

Umut Duygu Kimdir?

 

Umut Duygu kimdir? Burçin Terzioğlu'nun sevgilsi Umut Duygu, 9 Mart 1984 İstanbul doğumludur. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksek Okulundan mezun olan Umut Duygu, Crossfit, Fitness, Boks, Kickboks ve Functional Training alanlarında eğitim vermeye devam ediyor.