Çağla Şıkel Koronavirüse Yakalandı! Sağlık Durumu Nasıl?

Koronavirüs olan Çağla Şıkel'in sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran manken ve sunucu Çağla Şıkel, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını açıkladı. Peki Çağla Şıkel'in sağlık durumu nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Koronavirüs olan Çağla Şıkel'in sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran manken ve sunucu Çağla Şıkel, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran manken ve sunucu Çağla Şıkel, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını açıkladı. Peki Çağla Şıkel'in sağlık durumu nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

İlk kez pozitif!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran manken ve sunucu Çağla Şıkel, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını açıkladı. Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Merak edenler için bugün ki yayın banttan. İlk kez pozitifiz ama iyiyiz. Bir süre dinleneceğiz" ifadelerini kullanan Şıkel sosyal medyada hayranlarından yoğun sayıda geçmiş olsun mesajı aldı. 

 

İşte o paylaşım;

 

cagla sikel koronavirus oldu