Burcu Binici: 'Sevgilimin Ailesi Oyuncu Olmamı Kabullenmedi Sevgilimi Başkasıyla Evlendirdiler'

Tankurt Manas ile tek celsede boşanması magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Burcu Binici katıldığı bir programda yaptığı ilişki itiraflarıyla sosyal medya gündemine oturdu. 

 

Tankurt Manas ile tek celsede boşanması magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Burcu Binici katıldığı bir programda yaptığı ilişki itiraflarıyla sosyal medya gündemine oturdu. Tankurt Manas ile tek celsede boşanması magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Burcu Binici katıldığı bir programda yaptığı ilişki itiraflarıyla sosyal medya gündemine oturdu. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Oyuncu Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas ile yedi aylık evliliğini tek celsede bitirmesiyle uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilişkiler üzerine samimi açıklamalarda bulunan Burcu Binici, yıllar önce başından geçen bir olayı anlattı. Burcu Binici ile Tankurt Manas, 1 Eylül 2022 tarihinde Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde hayatlarını birleştirmişti. Kısa süre sonra boşanma iddialarıyla magazin gündemine gelen çift, mart ayında anlaşmalı olarak tek celsede yollarını ayırmıştı.

 

'İHANET' İDDİASINA CEVAP!

 

Tankurt Manas ve Burcu Binici'nin avukatları, ikilinin resmi olarak boşandıklarını duyurmuştu. Avukatlar tarafından yapılan ortak açıklama ile Manas'ın, ünlü oyuncuyu aldattığı iddiasına da açıklık getirilmişti: Burcu Binici ve Tankut Tan'ın (Tankurt Manas) evlilik birliği ile ilgili olarak bugüne kadar basına yansımış hiçbir haber gerçeği yansıtmamaktadır. Taraflar evlilik birliklerini sürdürebilecek uygun bir ortam oluşturamadıklarından karşılıklı anlaşarak boşanma kararı almışlardır. Bu kararda herhangi bir üçüncü kişinin veya basına yansıyan gerçek dışı iddiaların etkisi bulunmamaktadır.

 

"22/03/2022 tarihinde de taraflar karşılıklı anlaşma talepleri doğrultusunda boşanmışlardır. Kamuoyunda bugüne kadar çıkan, tarafları hem maddi hem de manevi olarak zarara uğratan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, tarafların evlilik birliklerini ortak kararları ile anlaşarak sona erdirdiklerini ve bundan sonraki süreçte de bu konu hakkında başka açıklama yapılmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.” Burcu Binici, son olarak katıldığı bir programda ilişkiler konusunda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Sözlerine, "Uzun bir ilişkim vardı, beş seneye yakın" diyerek başlayan güzel oyuncu, şöyle devam etti:

 

Annesi bir gün bana 'Kızım ne iş yapıyorsun' dedi, bu arada da beni ekranda deli gibi izliyorlar. 'Oyuncuyum ben' dedim, 'olsun' dedi... Öyle bir 'olsun' demek ki, ezmek için... Bir şey demedim, annesi istediği en yakın arkadaşının kızıyla evlendirdi sevgilimi.

 

“NE GÜRÜLTÜ, NE ŞİDDET OLUR”

 

"Bizim Türkiye'de şöyle bir sorunumuz var: anneler oğullarına bir kadını güzel seveceğini, terbiyeli seveceğini öğretseler ne kavga olur, ne gürültü olur, ne şiddet olur."



Etiketler: