Burcu Esmersoy'un Hong Kong Paylaşımı Beğeni Topladı! Tam Kahve İçiyordum İçimi Hüzün Kapladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy Hong Kong'a yaptığı seyahatten yaptığ paylaşım ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy Hong Kong'a yaptığı seyahatten yaptığ paylaşım ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve sevgilisi Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenmeye hazırlanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy Hong Kong'a yaptığı seyahatten yaptığ paylaşım ile beğeni topladı. 

 

burcu esmersoy un hong kong paylasimi gundem oldu tam kahve iciyordum icimi huzun kapladi

 

Tam kahve içiyordum içimi bir hüzün kapladı!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hong Kong'ta kaldığı otelde çekilmiş pozunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy için "Tam kahve içiyordum, içimi bi hüzün kapladı", "Eyyy Burcuu bizi duyuyorsan kapıya 3 kez tıklat", gibi yorumlarda bulunurlarken, bazı takipçileri oyuncağın kafasındaki peluşa takılarak "Peluş hacdan gelmiş galiba" ifadelerini kullandılar. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: