Burcu Kara'dan Ebru Şallı'nın Oğlu Pars İçin Duygusal Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Kara, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda lenf kanserinden dolayı hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Kara, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda lenf kanserinden dolayı hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Kara, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda lenf kanserinden dolayı hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu gözler bunu da gördü ya, inanamıyorum. Uyu desen uyumaz burada. İnsan çocuğunun sağlığı ve mutluluğundan çok ne ister değil mi şu dünyada? Ebru Şallı'nın acısına katılmamak mümkün değil. Melek olmuş gitmiş oğlu. Çok büyük sabır diliyorum.@ebrusalli Tüm çocuklarımıza sağlık ve huzurlu bir dünya diliyorum" ifadelerini kullanan Kara bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım; 

 

 

Not: Fotoğraf Burcu Kara'nın Instagram sayfasından alınmıştır.