Burcu Kara'nın Fenerbahçe Başakşehir Maçı Sonrası Jorge Jesus Yorumu Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kara, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Başakşehir maçı sonrası Jorge Jesus ile ilgili yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kara, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Başakşehir maçı sonrası Jorge Jesus ile ilgili yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kara, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Başakşehir maçı sonrası Jorge Jesus ile ilgili yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Jorge Jesus için "Hoca iyiyse her şey iyi olabilir.Aynı bizim sektörde yönetmenin önemi gibi.Yönetmen iyiyse o iş olur.Çünkü o dünyayı doğru kurar,kararları doğru alırsa,gerisi çorap söküğü gibi gelir. " ifadelerini kullanan Kara sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

burcu kara nin fenerbahce maci sonrasi jorge jesus yorumu gundem oldu