Burcu Kıratlı Nail Gönenli Sorusuna Tepki Gösterdi! Çok Ayıp!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Kıratlı önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken Nail Gönenli ile ilgili basın mensuplarının sordukları sorulara sert tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Kıratlı önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken Nail Gönenli ile ilgili basın mensuplarının sordukları sorulara sert tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Kıratlı önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken Nail Gönenli ile ilgili basın mensuplarının sordukları sorulara sert tepki gösterdi. 

 

Burcu Kıratlı, geçtiğimiz gece Etiler’de bulunan bir çorbacı çıkışı görüntülendi. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kıratlı “Çok hastayım, tiyatro oyunum vardı çıkışta da iyi gelsin diye çorba içmeye geldim. Seyircinin alkışı bana iyi gelir diye düşünmüştüm, seyircim beni az da olsa iyileştirdi.” dedi.

 

burcu kiratli nail gonenli ile ilgili sorulara tepki gosterdi

 

10 SENELİK ARKADAŞIM

 

Geçtiğimiz günlerde adının Avukat Nail Gönenli ile anılmasını hatırlatan muhabirlere “Nail benim 10 senelik arkadaşım. Asla böyle bir şey olamaz, ben hala evli bir kadınım arkadaşlar. Böyle bir şey asla yapmam, böyle soru sormayın lütfen çok ayıp. Sonuçta hala boşanmadım, ben asla böyle bir şeyi yapmam.” dedi