Sevcan Yaşar'dan Sermiyan Midyat Ve Dava Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve manken Sevcan Yaşar, davalık olduğu eski sevgilisi Sermiyan Midyat ve dava süreci hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve manken Sevcan Yaşar, davalık olduğu eski sevgilisi Sermiyan Midyat ve dava süreci hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve manken Sevcan Yaşar, davalık olduğu eski sevgilisi Sermiyan Midyat ve dava süreci hakkında önemli şeyler söyledi. 

 

O konu kapandı aslında!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve manken Sevcan Yaşar, davalık olduğu eski sevgilisi Sermiyan Midyat ve dava süreci hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Sevcan Yaşar yaptığı açıklamada Sermiyan Midyat ve dava süreci ile ilgili "O konu kapandı aslında. Davayı geri çekmedim. İstediğim sonucu alamadım. Davam ettirseydim alacaktım fakat devam ettirmeye gücüm yoktu. Bu konu benim için çok hassas ve bana da iyi gelmediği için konuyu kafamda kapattım. Benim için geçmişte kalan bir konu çok da konuşulacak bir şey yok" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada yankı buldu. 

 

sevcan yasar dan sermiyan midyat ve dava sureci ile ilgili onemli aciklama