Buse Ertaş Boşanma Sonrası Nasıl Olduğunu Anlattı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Buse Ertaş, eşi Semih Ertaş'tan boşandıktan sonra yaşamının ve ruh halinin nasıl değiştiğiyle ilgili takipçilerine bilgiler verdi.

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Buse Ertaş, eşi Semih Ertaş'tan boşandıktan sonra yaşamının ve ruh halinin nasıl değiştiğiyle ilgili takipçilerine bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buse Ertaş, eşi Semih Ertaş'tan boşandıktan sonra yaşamının ve ruh halinin nasıl değiştiğiyle ilgili takipçilerine bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda boşanma süreci sonrası yaşadıkları hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

Avukatından açıklama! 

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Buse Ertaş'ın avukatı Gökçe Yavuzeser ise boşanma süreciyle ilgili yaptığı açıklamada "Öncelikle kendimi tanıtayım ben Av. Gökçe Yavuzeser. Buse’nin boşanma sürecinde avukatlığını üstlendim. Yani dolayısı ile sürecin tamamına hakimim. Her ne kadar evlenen bütün çiftler bir ömür beraber olmak için evlenme akdini kursalar da zaman içerisinde kişilerin duyguları, fikirleri, hayata karşı bakışları elbette değişebilir. Bu sebeple evlenmek ne kadar doğalsa boşanmak da aynı şekilde bu sürecin bir parçasıdır. Bugüne kadar sayısız kere bu işi yaptım. Buse ve Semih beyin evliliğini sonlandırması onları birbirine düşman da yapmadı. Dediğim gibi bu sürecin her kısmında her iki taraf ile de görüşme yaptım. Hem buse hem de Semih bey gerçekten aklı başında, hayatta ne istediğini bilen, saygılı, kendi işinde gücünde  özetle kaliteli insanlar. Anca evlilik birliğini devam ettirmek istemediğinden bahisle buse bana başvurdu ve anlaşmalı boşanma davalarını açtık. Nitekim bu süreç uzun sürmedi aynı hafta içerisinde boşanma davalarına gün aldım . Adalar Adliyesi’nde 10.09.2021 tarihinde resmen boşandılar ve boşanma kararları kesinleşti. Dosya hakkında elbette ki avukatın sır saklama yükümlülüğü kapsamında bilgi veremem ancak şunu söyleyebilirim ki tarafların mal varlığının tasfiyesinde edinilmiş mallara katılım rejimi hükümleri uygulandı. Her iki taraf da kanunen kendisine uygun düşen miktarı aldı. Yani yorumlarda gördüğüm kadarı ile bu konu özellikle çok fazla çarpıtılmış durumda. Ayrıca müşterek çocuk Nilda’nın velayeti her ne kadar annesinde olsa da babası ile olan kişisel ilişkisi baba-kız ilişkisine zarar vermeyecek şekilde düzenlendi. Zaten belirtmek isterim ki hem Buse hem de Semih Bey gerçekten medeni insanlar. Taraflar arasında herhangi bir husumet bulunmamakla birlikte her iki taraf da müşterek çocuk için birbirleri ile sağlıklı bir şekilde iletişimini devam ettiriyor. Boşanma kararı sonrası  her iki tarafça da kabul edilip ortak bir karar doğrultusunda hazırlanan protokol gereğince taraflar boşandı. Yani her iki tarafın da birbirlerine karşı bu süreçte herhangi bir şekilde yaptırımı, zorlaması ve tehditi olmamıştır. Her iki tarafın da bu süreçten sonra mutlu olmasını temenni ediyorum. Herkesin elbette ki düşüncesini beyan etme özgürlüğü vardır ancak kişilik haklarını zedeleyici ve hakarete  varan yorumlar yapıldığı takdirde gerekli yasal yollara başvurulacaktır.Bilginize sunulur. Av. Gökçe Yavuzeser" ifadelerini kullanırken, takipçilerini kötü yorum konusunda uyardı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz