Buse İskenderoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Buse İskenderoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Buse İskenderoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Buse İskenderoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Buse İskenderoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Buse İskenderoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buse İskenderoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Buse İskenderoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

buse iskenderoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Buse İskenderoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Buse İskenderoğlu, 1997 yılında Yalova’da dünyaya geldi. Henüz 2 yaşında 1999 depremine yakalandı, evleri yıkıldığı için Bursa’ya taşındılar. Anne ve babası o küçükken ayrıldı. Eskişehir Anadolu ÜniversitesiHalkla İlişkiler Reklamcılık bölümünde okumaktadır. Modellik yapan Buse İskenderoğlu, bazı defilelerde podyumda boy gösterdi. Buse İskenderoğlu, 2016 yılında Antalya Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasına katılarak 29 Eylül 2016gecesi yapılan finalde birinci olmuştur. Ayrıca Türkiye'yi Dünya Güzellik yarışması MİSS WORLD'de temsil etmeye hak kazandı.

 

Buse İskenderoğlu kimdir, Miss Turkey 2016 birincisidir. Buse İskenderoğlu1997 yılında Yalova‘da doğmuştur. Henüz 2 yaşında 1999 depremine yakalandı, evleri yıkıldığı için Bursa‘ya taşındılar. Anne ve babası o küçükken ayrıldı. Annesi ikinci bir evlilik yaptı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklamcılık bölümünde okumaktadır. Modellik yapan Buse İskenderoğlu, bazı gösterdi. 1.81 cm boyunda olan Buse İskenderoğlu, 2016 yılında Antalya Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasına katılarak 29 Eylül 2016 gecesi yapılan finalde birinci olmuştur. Ayrıca Türkiye’yi Dünya Güzellik yarışması MİSS WORLD’de temsil etmeye hak kazandı.