Buse Plan Tutku Yıldırım İle Denge Challenge Yaptı! İşte Yaşananlar!

Buse Plan ile Tutku Yıldırım'ın yaptığı Denge Challenge'ta neler yaşandı? Youtube'da yayınladığı kaliteli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Buse Plan, yayınladığı videosunda Tutku Yıldırım ile yaptığı Denge Challenge'ta yaşanılanlar hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki Buse Plan ile Tutku Yıldırım'ın yaptığı Denge Challenge'ta neler yaşandı?  Cevaplar haberimizde..

 

Buse Plan ile Tutku Yıldırım'ın yaptığı Denge Challenge'ta neler yaşandı? Youtube'da yayınladığı kaliteli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Buse Plan, yayınladığı videosunda Tutku Yıldırım ile yaptığı Denge Challenge'ta yaşanılanlar hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buse Plan, yayınladığı videosunda Tutku Yıldırım ile yaptığı Denge Challenge'ta yaşanılanlar hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki Buse Plan ile Tutku Yıldırım'ın yaptığı Denge Challenge'ta neler yaşandı?  Cevaplar haberimizde..

 

Buse Plan ile Tutku Yıldırım'ın yaptığı Denge Challenge'ta neler yaşandı?

 

Yayınladığı videosunda Tutku Yıldırım ile yaptığı Denge Challenge'ta yaşanılanlar hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

Ayrıntıları aşağıdan öğrenebilirsiniz.