Buse Terim'den Corona Virüsü Kapan Babası Fatih Terim İçin Duygusal Sözler!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüne yakalanan Fatih Terim için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüne yakalanan Fatih Terim için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüne yakalanan Fatih Terim için duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda babası için "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz." ifadelerini kullanan Buse Terim bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;