Buse Varol Eltisiyle Barıştı! Takipleşmeye Başladılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol daha önce arasının açıldığı eltisiyle barıştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol daha önce arasının açıldığı eltisiyle barıştı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol daha önce arasının açıldığı eltisiyle barıştı. 

 

Ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla herkesi duygulandırdı. Kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının ardından zor günler geçiren ve büyük bir üzüntü yaşayan Alişan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı kare dikkat çekti. 2021 yılında kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan, çok zor günler geçirdi. Magazin dünyasının göz önünde olan çifti Alişan ve Buse Varol’un ayrılacağı iddiaları sık sık magazin manşetlerinde yer alırken 2 çocuklarıyla mutlu bir evlilik sürdüren Alişan ve Buse Varol çifti ayrılık iddialarını her seferinde yalanladı. Ünlü çiftin ailevi sorunları çözdüğü ve aile içindeki kırgınlıkların sona erdiğini gösteren kare Alişan’dan geldi. Sosyal medya hesabından ailesini paylaşan Alişan’ın paylaşımının altına düştüğü not ise herkesi duygulandırdı.

 

buse varol eltisiyle baristi

 

ALİŞAN’DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

 

Ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya hesabından ailesiyle karesini paylaştı. Merhum kardeşi Selçuk Tektaş, yengesi Merve Tektaş, eşi Buse Varol Tektaş ve yeğenleriyle çekilmiş eski bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan Alişan, bu fotoğrafın altına ise ‘Sensiz hep eksiğiz…Ama sana söz, sen varmışsın gibi olacak her şey… Şükürler olsun…’ notunu ekledi. Alişan’ın bu paylaşımının ardından aralarında küslük olduğu iddia edilen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş’ın barıştığı iddiaları gündeme geldi.

 

TAKİPLEŞMEYE BAŞLADILAR

 

Kayınvalidesi ve eltisi ile küs olduğu iddia edilen Buse Varol’un aileyle görüşmediği de iddialar arasındaydı. Bir dönem boşanma iddialarıyla gündeme gelen Alişan ve Buse Varol çifti bu iddiaları yalanlamıştı. Burak ve Eliz isminde iki çocuğu bulunan ünlü çiftten Buse Varol’un elitisi Merve Tektaş ile sosyal medyadan yeniden takipleşmeye başladığı görüldü. Buse Varol Tektaş ve Merve Tektaş, Instagram hesaplarından tekrar birbirlerini takip etmeye başladı. Bu durum ikilinin barıştığı ve aralarındaki sorunun çözüldüğü iddialarını beraberinde getirdi. Her iki taraftan da konuyla ilgili herhangi bir açıklama veya paylaşım gelmese de Alişan’ın paylaştığı fotoğraf karesi de barışma iddialarını güçlendirdi.