Çağla Çetinöz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Çağla Çetinöz kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Çağla Çetinöz hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Çağla Çetinöz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

Çağla Çetinöz kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Çağla Çetinöz hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Çağla Çetinöz hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Çağla Çetinöz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

cagla cetinoz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Çağla Çetinöz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir?

 

Bir zamanlar TV8’in en sevilen programlarından biri olan İşte Benim Stilim adlı ünlü moda yarışması ile adını duyuran Çağla Çetinöz, kısa sürede sosyal mecralarda da ününe ün katarak fenomen olmuştur. İşte Benim Stilim yarışmasına katılması ile hayatı değişen ünlü fenomen, bu yarışmaya katılmak için 5 ay beklemiş ve 3.sezonda başvurusu kabul edilerek yarışmaya dâhil olmuştur. Çağla Çetinöz, İşte Benim Stilim moda yarışmasında kısa sürede ilginç kişiliği ile herkesin dikkatini çekmiş ve yarışma boyunca en sansasyonel yarışmacılardan biri olmuştur. Daha sonraları ise dünyada en çok kullanılan sosyal mecralardan biri olan Youtube’da yayınladığı makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve seyahat videoları ile kısa sürede büyük bir takipçi listesine ulaşmıştır.

 

Çağla Çetinöz, 13 Ekim 1993 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Çağla’nın Ece ve Meltem isimli iki kız kardeşi vardır. Anne ve babası ayrı olan Çağla Çetinöz babasıyla ve kız kardeşleri ile çocukluğunu geçirmiştir. Terazi burcu olan Çağla 1,65 cm boyunda, 53 kilodur. Mavi gözlü, sarı saçlı olan ünlü fenomen İşte Benim Stilim yarışmasından sonra İstanbul’a yerleşmiş ve şu anda tek başına İstanbul’da yaşamaktadır. Aynı zamanda Çağla Çetinöz kirpik lifting, profesyonel makyaj gibi güzellik ve kişisel bakım konularında eğitimler almış ve bu alanlarda uzmanlaşmıştır. Ayrıca dövme konusunda da profesyonel olarak çalışan Çağla, kendi vücudunda herkesin beğenisini toplayan dövmelerin birçoğunu da kendisi yapmıştır.

 

Adını ünlü moda yarışması İşte Benim Stilim ile duyuran Çağla Çetinöz, 3.Sezonda yarışmacılar arasına katılmış ve kısa sürede saçları, dövmeleri ve karizmatik kişiliği ile hem seyircilerin, hem de yarışma jürisinin dikkati çekmiştir. Yarışma süresince büyük bir hayran kitlesi elde eden yarışmacı, takipçilerinin de ısrarı üzerine Youtube’da kanal açarak, makyaj, moda ve seyahat videolarını paylaşmaya başlamıştır. Yarışma süresince kilo vermiş ve yarışma jürisinin de tavsiyesi ile saçlarının doğal rengi olan sarı renge dönmüştür.  Yarışma programından sonra uzmanı olduğu alanlarda çalışmayı sürdürürken, diğer yandan sosyal medya üzerinden hayatına ve bilgilerine dair olan videoları paylaşmaya da devam etmiştir.