Çağla Çetinöz Maske İsimli Kısa Filmde Oynadı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Çağla Çetinöz, yayınladığı videosunda maske isimli bir kısa filmde oynadığını belirtti.

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Çağla Çetinöz, yayınladığı videosunda maske isimli bir kısa filmde oynadığını belirtti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Çağla Çetinöz, yayınladığı videosunda maske isimli bir kısa filmde oynadığını belirtti. 

 

Yayınladığı videosund corona virüsü salgınına dikkat çeken ünlü sosyal medya fenomeni "Sanki olacakları biliyormuşum gibi maske isimli kısa filmde oynadım" ifadelerini kullanırken bu içeriğiyle sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Maske filminin konusu nedir? 

 

İnsan tabiatın misafiridir ve ona uygun davranmalıdır” Friedensreich Hundertwasser. İnsan doğaya uyum sağlamada en başarılı canlılardan biri. İlk çağlarda insanın doğaya egemen olma değil, onu anlama çabasının yattığını görürüz. Fakat bu 16. yüzyılla değişmeye başlar. İnsan kendi türünün nüfusunu hızla arttırır ve artıştan kaynaklanan tüketim sorununu çözmek için teknik güç kullanmaya başlar. Bu insanı kendi yarattığı aletlerin ve makinelerin birer parçasına dönüştürerek, onu üretimin bir aracı yapar; bir anlamda, insanı da metalaştırmıştır. Geleceğe dair insan doğa ilişkisinin ipuçlarını salt ekoloji mücadelesi ile algılamak mümkün değil. İnsan bu ekolojik dönüşüme nasıl uyum sağlıyor ya da nasıl etrafından dolanıyor göz atmakta yarar var. Ama şu bir gerçek, doğanın her parçası hiç olmadığı kadar değer kazanacak ve bu değer bir insanla karşılaştırılamayacak kadar kıymetli olacak. Bu gezegen ya da başka bir gezegende biz sadece misafir olmaya devam edeceğiz.

 

Filmi buradan izleyebilirsiniz: 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.