Çağla Şıkel Ayrıldığı Sevgilisi Nail Gönenli İle Ablasının Nikah Şahidi Oldu!

Çağla Şıkel'in benzerlikleriyle sık sık gündeme gelen ablası Berna Şıkel mutluluğa "Evet" dedi. Düğünde Şıkel ailesinin mutluluğuna ortak olan bir isim dikkat çekti. Berna Şıkel ile Murat Fincan'ın nikah şahitleri Çağla Şıkel ile kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli oldu.

 

İşte Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel'in düğününden renkli kareler. Kuzey ve Uzay'ın babası Emre Altuğ'dan boşandıktan sekiz yıl sonra Nail Gönenli ile mutluluğu yakalayan Çağla Şıkel, bir yıldır aşk yaşadığı ünlü avukat Nail Gönenli ile ayrıldıkları iddiası hakkında sessizliğini bozmuştu.

 

cagla sikel ile ayrildigi sevgilisi nail gonenli ablasinin nikah sahidi oldular

 

ABLASI EVLENDİ

 

Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel geçtiğimiz gün dünya evine girdi. Murat Filican ile evlenen Berna Şıkel'in nikâh şahitleri ise sosyal medyada gündem oldu. Çağla Şıkel, 3 ay önce ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli ile ablasının nikâh şahidi oldu. Düğünde bir hayli heyecanlı olduğu görülen Şıkel, ablasının evlenmesiyle duyduğu mutluluğu dile getirirken çiçeği burnunda bir ömür boyu mutluluk diledi. Ablasının düğününden kareleri de 4.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Şıkel, "Ne diyeceğimi bilemediğim tarifsiz bir mutluluk içerisindeyim… Çok mutlusunuz zaten. Hep çok mutlu olun canlarım"notunu ekledi.