Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a İğneleyici Sözler! Öyle Bir Adam Olsam İstemezsin!

Son dönemde evlilikleriyle gündemde olan Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in yaşadığı diyalog önceki gün sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde evlilikleriyle gündemde olan Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in yaşadığı diyalog önceki gün sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde evlilikleriyle gündemde olan Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in yaşadığı diyalog önceki gün sosyal medyada gündem oldu. 

 

Yasemin'in haberine göre, Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in canlı yayındaki 'evlilikte komut alma' diyaloğu sosyal medyaya damga vurdu. Son dönemlerde yaptırdığı estetik işlemlerle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, geçtiğimiz yıl nisan ayında kendisinden 25 küçük Çağlar Ökten ile sürpriz bir şekilde evlilik kararı almıştı. Kendisi gibi müzikle yakından ilgilenen eşiyle birlikte çalışan Sayan'ın sunumunu üstlendiği programda önceki gün ilginç bir olay yaşandı. Evlilik üzerine sohbet eden ünlü çiftten Ökten, evlilikte sürekli kadının komut vermesiyle ilgili kendisine yöneltilen soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. Sayan'ın kontrol sevdiğini dile getirmesi üzerine "Evliliğimizde sürekli komut alan bir adam olsam beni istemezsin." diyen Ökten'in bu yanıtı sosyal medyada olay oldu.