Çağlar Ökten İle Seda Sayan Arasında Soyadı Krizi Mi Var? Sayan'dan Dikkat Çeken Soyadı Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün Ataköy'de bir açılışa katılırken, evliliğinde soyadı krizi yaşadığı iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün Ataköy'de bir açılışa katılırken, evliliğinde soyadı krizi yaşadığı iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün Ataköy'de bir açılışa katılırken, evliliğinde soyadı krizi yaşadığı iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Kurban olurum onun soyadına!

 

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Çağlar Ökten ile 7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan, önceki gün İstanbul Ataköy’deki bir açılışa katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sayan, “Hayatım çok iyi gidiyor, çok mutluyum. Baksanıza gözlerimin içi gülüyor. Eşim bu yaz Kaş’ta tatil yapmamızı istiyor. Onun dediği olacak, baş başa tatil yapacağız." dedi. Sayan, eşinin soyadını kullanmamak için geçtiğimiz günlerde mahkemeye başvuruda bulunmuştu. Sayan, bu kararının evliliğinde krize yol açtığı iddiaları hakkında da açıklamalarda bulundu: "Yanlış anlaşıldı, hatta 'boşanıyorlar' ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Doğrusu, evraklarda değişim yapılması gerekiyor. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var. Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek, bu bir çok prosedür gerektiriyor, benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına!"