Çağlar Söyüncü İle Zehra Yılmaz Aşk Mı Yaşıyor? İşte O İddia!

Milli Takım maçları için İstanbul'a gelen Leicester City'nin başarılı defans oyuncusu Çağlar Söyüncü ile Cem Belevi'den ayrıldıktan sonra aşk hayatına ara veren başarılı oyuncu Zehra Yılmaz'ın aşk yaşadıkları iddia edildi. 

 

Milli Takım maçları için İstanbul'a gelen Leicester City'nin başarılı defans oyuncusu Çağlar Söyüncü ile Cem Belevi'den ayrıldıktan sonra aşk hayatına ara veren başarılı oyuncu Zehra Yılmaz'ın aşk yaşadıkları iddia edildi. İngiltere Premier League ekiplerinden Leicester City forması giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü başarılı performansının ardından bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu Zehra Yılmaz ile İnstagram üzerinden takipleşen ünlü futbolcu magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, milli takım formasıyla göz doldurduğu Dünya Kupası elemeleri maçlarının ardından bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. 24 yaşındaki başarılı futbolcunun geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Zehra Yılmaz'ı sosyal medyadan takibe aldığı ortaya çıktı. 27 yaşındaki Zehra Yılmaz'ın da Çağlar Söyüncü'yü geri takip etmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

zehra yilmaz ile caglar soyuncu ask mi yasiyor