Çağrı Taner Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Çağrı Taner kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü sosyal medya fenomeni Çağrı Taner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Çağrı Taner kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Çağrı Taner kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü sosyal medya fenomeni Çağrı Taner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Çağrı Taner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Çağrı Taner kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

cagri taner kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Çağrı Taner kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Bir sosyal medya fenomeni olarak tanınan Çağrı Taner'in gerçek adı bilinmemektedir. 1196 doğumludur. Instagram'da yaklaşık 3.500.000 takipçisi twitter üzerinden de hesabı bulunan Çağrı Taner'in Twitter takipçi sayısı ise yaklaşık 1.300.000'i bulmaktadır. Çağrı Taner Kimdir, Kaç Yaşında? Bir sosyal medya fenomeni olarak tanınan Çağrı Taner hakkında detaylı bilgiler bulunmamakla beraber gerçek adı da bilinmemektedir. Çağrı Taner 15 Ağustos 1996 doğumludur. Taner'in Karadeniz'de bir il olan Samsun'da yaşadığı öne sürülmekte. Instagram ‘da Hüzünlü Bir Ponçik 8 milyon, Çağrı Taner hesabının ise 16 milyon takipçisi bulunmakta. Twitter üzerinden de hesabı bulunan Çağrı Taner'in Twitter takipçi sayısı da 3 milyonun üzerindedir. Sosyal medyayı çok iyi bir şekilde kullanan genç fenomen Çağrı Taner, Paylaştığı komik resim ve videolar ile milyonlarca takipçi kazandı.  Çağrı Taner adı ile açtığı sosyal medya hesabı takipçilerinin dikkatini çekti. Artık bir ikon haline gelen hesabı,takipçilerinin dilinde. Toplamda açmış olduğu sosyal medya hesabındaki takipçi sayısının 300 milyon olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda Hüzünlü Bir Ponçik ve Erkeklerin İç Sesi isminde iki kitabı bulunmaktadır.