Can Yaman'a En İyi Uluslararası Aktör Ödülü! Venedik'e Damga Vurdu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman bu sene 79'uncusu düzenlenen Venedik Film Festivali'ne katılırken, festivalde En İyi Uluslararası Aktör ödülünün sahibi oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman bu sene 79'uncusu düzenlenen Venedik Film Festivali'ne katılırken, festivalde En İyi Uluslararası Aktör ödülünün sahibi oldu. 

 

Oyunculuk kariyerini İtalya'da sürdüren Can Yaman, katıldığı 79'uncu Venedik Film Festivali'nde 'En İyi Uluslararası Aktör' ödülüne layık görüldü. Çekimleri Macaristan'da yapılacak 'El Turco' adlı yeni bir dizi için yakında kamera karşısına geçecek olan Can Yaman, bu yıl 79'uncusu gerçekleşen Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi. 32 yaşındaki oyuncu, festivale 30 Eylül’de yayın hayatına başlayacak 'Viola Come Il Mare' adlı dizide başrolü paylaştığı Francesca Chillemi ile katıldı.

 

VENEDİK'TE ÖDÜL ALDI

 

İtalya'da geniş bir hayran kitlesi bulunan Yaman, törende 'En İyi Uluslararası Aktör' ödülüne layık görüldü.

 

ROL ARKADAŞIYLA AŞK YAŞIYOR

 

Can Yaman, Diletta Leotta'dan ayrıldıktan sonra gönlünü rol arkadaşı Francesca Chillemi'ye kaptırmıştı. Yaman, geçtiğimiz aylarda sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımla Chillemi ile haklarında çıkan 'aşk' dedikodularını doğrulamıştı. Sevgilisiyle fotoğraflarını paylaşarak aşkını ilan eden Can Yaman, gönderisinde "Güneş gibi güzel" ifadelerine yer vermişti.

 

ESKİ SEVGİLİSİ KONUŞMUŞTU

 

Öte yandan geçtiğimiz yıl evlilik hazırlığı yaptığı Can Yaman ile yollarını ayıran spiker Diletta Leotta, İtalyan gazetesine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

 

"CAN 2017'DE ALDATILMIŞ"

 

Leotta, Yaman'ın güven sorunu olduğunu söyledi. İtalyan spiker, "Can, 2017 yılında bir kadın tarafından aldatılmış. Bu yüzden de kalbi kırılmış" demişti.

 

GÖZLER BESTEMSU ÖZDEMİR'E ÇEVRİLMİŞTİ

 

Diletta Leotta'nın sözlerinin ardında gözler Can Yaman'ın 2017 yılında ayrıldığı oyuncu Bestemsu Özdemir'e çevrilmişti. Yaman ile birlikteliğini o sene bitiren Özdemir'in oyuncu tarafından ihanete uğradığı konuşulmuştu. Ancak Diletta Leotta'nın iddiası, tam aksini göstermişti.

 

Özdemir, o dönem ayrılıkla ilgili "Üzerine konuşacak bir şey yok. İki tarafta ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı. Yürümedi, anlaşamadık" açıklamasını yapmıştı.



Etiketler: