Can Yaman Gönlünü Ünlü İtalyan Aktris Francesca Chillemi'ye Kaptırdı!

Can Yaman'ın yeni sevgilisi kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı TV ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Can Yaman, Diletta Leotta'dan ayrıldıktan sonra gönlünü İtalyan aktris Francesca Chillemi'ye kaptırdı. 

 

Can Yaman'ın yeni sevgilisi kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı TV ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Can Yaman, Diletta Leotta'dan ayrıldıktan sonra gönlünü İtalyan aktris Francesca Chillemi'ye kaptırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Can Yaman, Diletta Leotta'dan ayrıldıktan sonra gönlünü İtalyan aktris Francesca Chillemi'ye kaptırdı. 

 

Chillemi ile aşk yaşamaya başladı!

 

Başrolünde yer aldığı 'Sandokan' adlı dizinin çekimleri için yaklaşık 1 yıldır İtalya'da bulunan Can Yaman, Diletta Leotta'dan ayrıldıktan sonra gönlünü ünlü aktris Francesca Chillemi'ye kaptırdı. Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ikiliden 32 yaşındaki Yaman, sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımla Chillemi ile haklarında çıkan 'aşk' dedikodularını doğruladı. Can Yaman, Francesca Chillemi ile pozlarını, "Güneş gibi güzel." notuyla yayınladı. Yaman'ın paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

can yaman francesca chillemi ile ask yasamaya basladi 1

 

 

can yaman francesca chillemi ile ask yasamaya basladi 2