Selin Şekerci'den Bebek Açıklaması! Çocuk Yapmak İstiyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Şekerci, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamada çocuk yapmak istediğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Şekerci, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamada çocuk yapmak istediğini söyledi. Son dönemde yaşadığı aşkla ve ayrılmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Selin Şekerci, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamada çocuk yapmak istediğini söyledi. 

 

selin sekerci den bebek aciklamasi cocuk yapmak istiyorum

 

Çocuk yapmak istiyorum!

 

Habertürk gazetesinden Onur Aydın'ın haberine göre, ünlü oyuncu Selin Şekerci son dönemde bol bol senaryo okuduğunu söyledi ve ekledi: “Çölyak hastalığım var. Ona göre besleniyorum. Biraz fazla iş seçiyorum. Ben seversem, her şeyi oynarım. Oyunculukla ilgili sınırım yok.” Şekerci, İbrahim Selim’le ayrılması hakkında “Barışmalık bir şey yok. Birbirimizi çok seviyoruz. Sıcağı sıcağına öyle arkadaşız gibi konuşmalar yapmak da istemiyorum” açıklamasını yaptı. Oyuncu ayrıca çocuk yapmak istediğini söyledi: “Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım.”