Can Yaman'ın Hayranından İlginç Hareket! Kafasına İmza Attırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman dayanışma kampanyası çerçevesinde İtalya turuna çıkarken, bir hayranının kafasına imza attığı anlar gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman dayanışma kampanyası çerçevesinde İtalya turuna çıkarken, bir hayranının kafasına imza attığı anlar gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman dayanışma kampanyası çerçevesinde İtalya turuna çıkarken, bir hayranının kafasına imza attığı anlar gündem oldu. 

 

Dayanışma projesi kapsamında Oyuncu Can Yaman, İtalya turuna çıktı. Tur sırasında bir erkek hayranının kafasına imza attırması ise dikkat çekti. Can Yaman yeni projeleri öncesi adını taşıyan derneğin yardım çalışmaları kapsamında çıktığı tura devam ediyor. Ünlü oyuncu sık sık hayranlarıyla bir araya geliyor. Bu buluşmalar sırasında zaman zaman ilginç anlar da yaşanıyor. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, bunlardan biri de Can Yaman’a kafasına imza attıran erkek hayranı oldu.



Etiketler: