Canlı Yayında Esra Erol'a Coronavirüs Şoku!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol, canlı yayında konuğunun coronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrenince kısa süreli bir şok yaşadı. 

 

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol, canlı yayında konuğunun coronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrenince kısa süreli bir şok yaşadı. ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında canlı yayında coronavirüs şoku yaşandı. 

 

ATV'de akşamları yayınlanan Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol, canlı yayında konuğunun coronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrenince kısa süreli bir şok yaşadı. ATV'de akşamları yayınlanan Esra Erol'da programında canlı yayında coronavirüs şoku yaşandı. Kayıp kızını aramak için programa çıkan kadın canlı yayında "Bana coronavirüs teşhisi koydular. Ben bunun hafif olanını geçiriyormuşum. 12 gün hastanede tedavi gördüm sonra doktorlar evinde tedavi olabilirsin dedi" dedi. Tam o anda ise Esra Erol canlı yayın şoku yaşadı.

 

Şoku üzerinden attıktan sonra konuğuna "Şu anda tedavi sürecinde misiniz?" diye soran Esra Erol, "Hayır geçti, hastaydım. İştahım yerine geldi. Atlattım ben onu. Kızım bana yardımcı oldu" yanıtını aldı. Sonrasında sunucu Esra Erol, ATV stüdyolarına girerken herkesin ateşinin ölçüldüğünü belirterek bu konuda aldıkları önlemlerden bahsetti.

 

İşte Esra Erol'un canlı yayında şok olduğu o görüntüler;



Etiketler: