Cansu Dengey Acar Anne Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Cansu Dengey Acar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anne olmasının heyecanını takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Cansu Dengey Acar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anne olmasının heyecanını takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Cansu Dengey Acar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anne olmasının heyecanını takipçileriyle paylaştı. 

 

Anne oldu! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Cansu Dengey Acar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anne olmasının heyecanını takipçileriyle paylaştı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "En büyük desteğim olduğun için. 10 senedir takım arkadaşım olduğun için. Ne zaman düşecek gibi olsam sana yaslanabildiğim için. Harika bir baba olduğun ve olacağın için. Bazen zor gösterdiğin sevgini kızımızla büyüttüğün için. Ben ortaya ne koyduysam sen de o kadar koyduğun için. Ne desem az işte. Yolumuz upuzun, inişli çıkışlı, her zaman da gül bahçeleri vadetmiyor, çok da emek istiyor ama birlikte aşamayacağımız engel yok bunu çok iyi biliyorum. Çok başka seviyorum" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

cansu dengey anne oldu 1

 

cansu dengey anne oldu 2

 

cansu dengey anne oldu 3