Cansu Dere Ünlü Olmanın Hayatını Değiştirmediğini Söyledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Cansu Dere,  yaptığı açıklamada ünlü olmanın hayatında bir değişikliğe neden olmadığı belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Cansu Dere,  yaptığı açıklamada ünlü olmanın hayatında bir değişikliğe neden olmadığı belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Cansu Dere,  yaptığı açıklamada ünlü olmanın hayatında bir değişikliğe neden olmadığı belirtti.

 

Ünlü olmak bende farklı kimlikler yaratmadı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Cansu Dere,  yaptığı açıklamada ünlü olmanın hayatında bir değişikliğe neden olmadığı belirtti. Cansu Dere yaptığı açıklamada “Tanınmışlık bende farklı kimlikler yaratmadı, kameralar önünde bir ben evde arkadaşlarla ayrı bir ben yok yani. Doğal olarak en çok da evimde ve yaptığım seyahatlerde yaşadığım yerden uzaklaştıkça kendimi rahat ve özgür hissederim. Birçok insan gibi...” ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 



Etiketler: