Menisküsü Yırtılan Oyuncu Furkan Andıç Ameliyat Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Furkan Andıç, önceki gün yırtılan menisküsünün tedavisi için ameliyat oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Furkan Andıç, önceki gün yırtılan menisküsünün tedavisi için ameliyat oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Furkan Andıç, önceki gün yırtılan menisküsünün tedavisi için ameliyat oldu. 

 

Ameliyat oldu!

 

Menisküsü yırtılan Furkan Andıç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından hastaneye kaldırılmıştı. İstanbul’da bulunan özel bir hastanede yaklaşık 3 saat süren bir operasyon geçiren ünlü oyuncuyu yapımcı Süreyya Yaşar Önal ve yönetmen Ender Mıhlar hastanede ziyaret etti. Yapımcı Önal, sosyal medya hesabından paylaştığı kareye; “Oyuncumuz Sevgili Furkan Andıç’ın sakatlanması ekip olarak bizi ve tüm sevenlerini üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşip aramıza ve setine dönecek. Geçmiş olsun Furkan.” notunu düştü. Furkan Andıç’ın sağlık durumunun iyi olduğu, operasyon sonrası hastaneden taburcu edilerek evinde istirahat ettiği öğrenildi.

 

furkan andic ameliyat oldu