Cansu Tosun Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Cansu Tosun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Cansu Tosun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Cansu Tosun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Cansu Tosun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Cansu Tosun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cansu Tosun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Cansu Tosun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

cansu tosun kimdir nereli evli mi

 

Cansu Tosun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Cansu Tosun, 26 Ocak 1988 tarihinde Almanya, Nürnberg'de doğmuştur. Anne babası Kayseri kökenlidir. Annesi 16 yaşındayken, babası da 22 yaşındayken Almanya'ya göç etmiş. Babası, Nürnberg'de postane yöneticiliği yapıyor. Tosun, 26 Ocak 1988 tarihinde Almanya, Nürnberg'de dünyaya geldi. Anne ve babası aslen Kayserildir. Annesi 16, babası da 22 yaşındayken Almanya'ya göç etmiş. Lise eğitimini ticaret üzerine aldı. Nürnberg Operası'nda 13 yıl bale eğitimi alan Cansu Tosun, yüksek okul eğitimi başlayınca baleyi bırakıp caz ve hip-hop danslarına yöneldi. 4 yaşından itibaren birçok Alman markası için fotomodellik yaptı ve büyük markaların yüzü oldu. Cansu Tosun'un Fırat adında ikiz erkek kardeşi vardır. Küçük Hanımefendi dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Tosun, uluslararası formatlarla da adını dünyaya duyuruyor. Menajer Şebnem Özberk sayesinde oyunculuk ile tanıştı. BKM ekibinden de oyunculuk eğitimi aldı. Sonrasında 3.Mota Okulu'nda Ümit Çırak'tan oyunculuk eğitim gördü. Profesyonel fotomodel olan Cansu Tosun, 2011 yılında TRT'de ekrana gelen "Küçük Hanımefendi" adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım attı. 2012 yılında Kanal D'de yayımlanan Kayıp Şehir dizisinde Zehra karakterini canlandırdı. Başarılı oyuncu 2018 yılında kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile dünyaevine girdi.



Etiketler: